Зібрані на День лідерства кошти учні віддадуть на благодійність

Для цієї місії діти обрали благодійний фонд Tabletochki

  Організувати День лідерства — ще та справа! Кожен учень у цей день може проявити себе, спробувати нові ролі, поставити перед собою нові задачі і з успіхом їх виконати, щоб власним прикладом надихнути усіх навколо на щось нове.
  Наприкінці минулого року, на вже четвертий в історії Новопечерської школи День лідерства учні реконструювали період раннього Нового часу. Тож усі охочі могли зануритись у тогочасну атмосферу, переглядаючи дитячі роботи, інсталяції, презентації та беручи участь у майстер-класах.
  

Але кульмінацією цього барвистого заходу став спектакль «Ренесансний переполох». Учні власноруч виготовили білети, продавали їх та смаколики власного виробництва перед актовою залою, щоб передати вилучені кошти на благодійність. Це було їхнім свідомим рішенням, продиктованим розумінням, що лідер — це той, хто ділиться своїм з іншими: чи то коштами, чи знаннями, чи просто натхненням.

  Тож 23 січня о 9:15 учні 9-10 класів урочисто передадуть зібрані кошти представнику міжнародного благодійного фонду Tabletochki, а також поділяться своїми враженнями від Дня лідерства.

Поділитись: