Запрошуємо інноваційних педагогів України на дводенний семінар «iPad у навчальному процесі»

16.12.2015
Під час тренінгу учасники ознайомляться із сучасними трендами застосування інформаційних та комп’ютерних технологій в освіті

Розпочинається набір учасників на безкоштовний дводенний семінар «iPad у навчальному процесі». Під час тренінгу учасники ознайомляться із сучасними світовими трендами застосування інформаційних та комп’ютерних технологій в освітньому процесі та їх практичне застосування в навчальних закладах Європи. Учасники семінару опанують педагогічні методики використання можливостей iPad в навчанні та виховній діяльності, а також матимуть змогу створити власні освітні матеріали за допомогою iPad.

Захід відбудеться 27 – 28 грудня 2015 року на території Новопечерської школи (м. Київ, вул. Драгомирова, 9-Б).

Тренер: Даніель Макус, доктор філологічних наук, вчитель німецької мови Першої приватної вищої школи у Щецині (Польща). Консультант в галузі впровадження технології 1:1 в освітніх закладах Польщі. Авторизований тренер Apple в сегменті навчання.

До участі у конкурсі запрошуються учителі загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів України.

Вимоги до учасників:

  • наявний педагогічний досвід від 4 років;
  • володіння англійською мовою на рівні не нижче Upper Intermediate;
  • досвід використання Mac/iPad в своїй педагогічній діяльності.

Кількість учасників обмежена. Окрім того, для п’яти найкращих кандидатів з інших міст України (окрім Києва) будуть покриватися витрати (транспортні, проживання).

Для участі у конкурсі потрібно   до 18:00, 23 грудня. Результати конкурсного відбору будуть повідомлені учасникам на електронну пошту. Учасники, які пройшли відбір, отримають додаткове підтвердження по телефону до 17:00, 24 грудня.

Учасники тренінгу отримають відповідні сертифікати.

Організатори семінару: ГС "Освіторія", ТОВ НВК "Новопечерська школа" та компанія ERC Apple VAD, офіційний дистриб’ютор техніки Apple в Україні.

Захід відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Поділитись: